Ostale usluge

Usluge minibagera

Nudimo usluge malih iskopa za drenaže, odvodnje, izrade opločnika, sanacije terena, uređenje zelenih površina i slično. mini bagerom. Idealno za zahtjevne prostore s malim, skučenim operativnim mogućnostima.

Uklanjanje drveća

Rušenje drveća naša je specijalnost. Znamo koliko glavobolje može zadati stablo koje iskrivljeno visi nad susjedovim dvorištem ili neposredno uz žice od struje ili telefona.
Ne upuštajte se sami u pothvat uklanjanja takvog stabla, to je delikatna situacija i najbolje je da posao prepustite profesionalcima.
Precizno i prije svega sigurno srušit ćemo i najokorjelija stabla.

Pranje solarnih panela

Pranje solarnih panela za bolje upijanje sunčeve energije i bolju učinkovitost solarnog sustava.
Mnogo je korisnika koji nas pitaju o usluzi vezanoj za pranje solarnih panela. Fotonaponski sustavi izloženi su 24 sata dnevno svim vremenskim uvjetima. Na ispravan rad solarnih modula ne utječe samo kiša, vjetar, snijeg ili sunce nego i zagađenja uzrokovana onečišćenjem iz zraka. Prašina, cestovni promet, izmeti ptica, padanje lišća ili iglica s crnogoričnog drveća koje raste u blizini, mogu dugoročno oslabiti i otežati funkcioniranje solarnog sustava.
Čišćenje solarnih panela s vremena na vrijeme osigurava dugoročniji rad, bolje upijanje sunčeve energije a time i bolju učinkovitost solarnog sustava.

Pranje krovova i čišćenje oluka

Pranje krovova se vrši zbog uklanjanja mahovine, kako bi se spriječila destrukcija krovnog pokrivača i produžio vijek trajanja krovopokrivnog materijala a samim tim i njegova osnovna funkcija – efikasno odvođenje vode sa krovnih površina.
Pranje krovnih panela radi uklanjanja zaštitne folije uz korištenje odgovarajućih kemijskih sredstava
Održavanje oluka čišćenjem osigurava se funkcioniranje oluka, radi odvođenja vode sa krova, a zimi sprečavanje gomilanje snijega. 

Visinski radovi

Visinski radovi su iznimno efikasan i siguran način rješavanja problema. Naši tehničari uz pomoć užeta, te ostale specijalističke opreme i mehanizacije, pristupaju otklanjanju Vaših briga i problema u najkraćem roku. Zahvaljujući našem kumulativnom iskustvu, možemo ponuditi neprikosnovenu kvalitetu usluge za naše stare, i nove klijente. Tu smo, za Vas!

Priključni elementi od aluminija debline 0.6 mm

Namjena elemenata od aluminija

Kod plinskih trošila, ili za odvod nepoželjnog zraka iz kuhinja i sličnih prostorija koriste se priključni elementi od aluminija. Uglavnom, kod nižih temperatura dimnih plinova.

Kvaliteta izrade

Svi elementi su standardizirani i kontrolira se svaka pojedina faza izrada istih, čime se garantira jednakost elemenata te brza i jednostavna montaža. Uz standardne elemente LIM-MONT proizvodi i ukrasne elemente kao štu su rozete i slično.

Spajanje peči i ložišta na kruta goriva više nije problem jer nudimo elemente za direktno spajanje na dimnjak. Priključni elementi od aluminata debljine 0.5 mm, i priključni od aluminata 2.0 mm.

LIM-MONT nudi kompletnu ponudu elemenata vezanih za dimnjak, i dimne odvode.

MATERIJAL
Vrsta Debljina Šifra (yyyy)
Aluminij s = 0,6 mm